Wat doet Q4U Bouwconsultants?

Q4U Bouwconsultants is uw betrouwbare partner in bouwkundig advies, gespecialiseerd in de woning- en utiliteitsmarkt. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid is de kern van wie we zijn.

Onze Diensten in Hoofdlijnen

Projectmanagement

  • Bouwmanagement: Van concept tot oplevering nemen wij de leiding over uw bouwproject, met een focus op efficiëntie en kwaliteit.
  • Directievoering: Wij voeren het dagelijkse beheer en vertegenwoordigen uw belangen tijdens de uitvoering van het project.
  • Toezicht: Onze ervaren professionals houden toezicht op elk detail om ervoor te zorgen dat uw project voldoet aan de hoogste normen.
  • Opstellen Energielabel: Wij helpen u bij het verkrijgen van inzicht in de energieprestatie van uw gebouw en adviseren over mogelijke verbeteringen.
  • Inspecties en Opnames: Onze experts voeren gedegen bouwkundige inspecties en opnames uit om de staat van uw vastgoed in kaart te brengen.
  • NEN-metingen: Wij verzorgen en voeren NEN-metingen uit, zodat u voldoet aan alle relevante normen en richtlijnen.

Begeleiding en Advisering

  • Vergunningstrajecten: Wij bieden deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat uw project voldoet aan alle vereiste vergunningen.
  • Kopersbegeleiding: Wij staan klaar om u en uw kopers te begeleiden door het proces, met aandacht voor detail en klanttevredenheid.
  • Haalbaarheidsstudies: Voordat de schop de grond raakt, voeren wij haalbaarheidsstudies uit om de levensvatbaarheid van uw project te waarborgen.
  • Kostenramingen en Budgetbegeleiding: Wij stellen gedetailleerde kostenramingen op en begeleiden u tijdens het budgetproces om financiële transparantie te waarborgen.

Het verzorgen van onafhankelijke brandscans

Wij verzorgen brandscans in hun volledige vorm. Dit omvat zowel de controle op de aanwezige voorzieningen zoals doorvoeren, wandopbouw, deuren, glas, enzovoort. Ook nemen wij in onze controle alle veiligheidsvoorzieningen mee, zoals brandslanghaspels, ontruimingsinstallaties en noodverlichting. Na onze controle hebben we een compleet rapport en tekeningen waarop alle punten en gebreken zijn aangegeven. Met ons rapport kunnen partijen, afhankelijk van hun discipline, een offerte verstrekken zonder dat ze naar de locatie hoeven te gaan. Het voordeel hiervan is dat een huurder slechts één keer hinder ondervindt van de opname.

Wij verzorgen het gehele traject: opname, aanvraag herstel, uitvoeringsbegeleiding en controle op de gerealiseerde situatie. Het voordeel van onze werkwijze is dat de opdrachtgever een volledig transparante uitvoering krijgt, waarbij onnodige extra kosten worden vermeden en de huurder zo min mogelijk hinder ondervindt. Een bijkomend voordeel is dat "de slager niet zijn eigen vlees keurt".

Bij Q4U Bouwconsultants geloven we in het leveren van hoogwaardige diensten die uw verwachtingen overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bouwproject naar nieuwe hoogten te brengen.

Projecten Bouwconsultants

Stadion Feyenoord

In opdracht van Stadion Feijenoord N.V voeren wij verschillende en uiteenlopende werkzaamheden uit. Dit wordt in sommige gevallen in samenwerking met Q4U Design en Devise uitgevoerd. ...
Lees meer

Nieuwbouw Hal Riboton BV

In opdracht van Riboton BV hebben wij tijdens het bouwproces controle uitgevoerd bij de aannemers of het project volgens de contractstukken werd uitgevoerd. Hierbij bewaken ...
Lees meer

Kavel 6 – MOB Complex Lopik

In opdracht van Pouw Exploitatie Maatschappij B.V. heeft Q4U Bouwconsultants bv met de kopers Metrop en Van Kats Machines individuele trajecten doorlopen ten aanzien van ...
Lees meer

Deltares Geocentrifuge

Met de Geocentrifuge worden op schaal processen nagebootst die in de praktijk maanden zouden duren. Dit komt omdat de gravitatiekrachten kunnen worden opgevoerd, wat voor ...
Lees meer

MJOP Excelsior Rotterdam

In opdracht van Excelsior Rotterdam heeft Q4U Bouwconsultants een een Meerjarige Onderhoudsplanning (MJOP) uitgevoerd. Werkzaamheden MJOP: Het jaarlijks actualiseren van de meerjarige onderhoudsplanning; Onderhouds-technische advisering; ...
Lees meer

Vijverpark Haarlem – Daelmans Vastgoed

Bouwbegeleiding nieuwbouw appartementen Vijverpark Haarlem.
Lees meer

Feyenoord Trainingscomplex 1908

Trainingscomplex 1908 is het gloednieuwe, multifunctionele en moderne trainingscomplex van Feyenoord 1. Dit trainingscomplex werd juni 2018 in gebruik genomen, door de selectie van Feyenoord. ...
Lees meer