Wat doet Q4U Design & Devise?

Bij Q4U Design & Devise begrijpen we dat uw bouwinitiatief meer is dan alleen een project; het is een visie die wij helpen om te zetten in tastbare realiteit. Als toegewijd ontwerp- en adviesbureau richten wij ons op het leveren van hoogwaardige diensten om aan al uw bouwbehoeften te voldoen.

Onze Diensten in Hoofdlijnen

  • Ontwerpen van Nieuw- en Verbouw: Creëren van innovatieve en functionele ontwerpen die aansluiten bij uw visie en behoeften.
  • Splitsingstekeningen: Verzorgen van gedetailleerde tekeningen om eigendommen effectief te splitsen en te beheren.
  • Bouwkundig Tekenwerk / Bestek en Voorwaarden: Leveren van nauwkeurige bouwkundige tekeningen en uitgebreide specificaties.
  • Programma's van Eisen en Technische Omschrijvingen: Opstellen van duidelijke richtlijnen voor uw project, cruciaal voor succesvolle uitvoering.
  • Advisering en Begeleiding van Vergunningstrajecten: Assisteren bij vergunningsprocessen om naleving van regelgeving te waarborgen.
  • Vluchtplannen, Schema's en Ontruimingsplattegronden: Maken van essentiële documentatie voor veiligheid en compliance.

Of het nu gaat om het ontwerpen van nieuwe bouwwerken of het transformeren van bestaande structuren, ons team van ervaren professionals staat klaar om uw visie te realiseren met creativiteit en technische expertise. Ons bouwkundig tekenwerk gaat verder dan esthetiek; het voldoet aan de hoogste normen en wordt ondersteund door gedetailleerde technische specificaties en bestekken om een vlotte uitvoering van uw project te waarborgen.

Wij nemen het voortouw in vergunningstrajecten, waarbij we adviseren en begeleiden om ervoor te zorgen dat uw project voldoet aan alle regelgeving en normen. Een goed voorbereide en duidelijke omschrijving van uw wensen is essentieel voor succesvolle contractvorming. Q4U Design & Devise zorgt voor een zorgvuldige afstemming met u als opdrachtgever om eventuele problemen tijdens de uitvoering te minimaliseren.

Bij Q4U Design & Devise streven we naar perfectie in elk detail, omdat we geloven dat de kwaliteit van het werk begint bij de kwaliteit van de gegevens. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw bouwproject naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Projecten Design & Devise

Nieuwbouw distributiecentrum Boland B.V.

Nieuwbouw distributiecentrum Boland B.V. te Bleiswijk.
Lees meer

Deltares

Ontwerptekeningen nieuwbouw Patio (compleet ontwerp inclusief kleur- en materiaaladvies). Vernieuwen van de Colloquium zaal in het Deltares hoofdgebouw.  
Lees meer

Tekeningenbeheer WTC Rotterdam

Q4U Design & Devise verzorgt het tekeningenbeheer van WTC Rotterdam.
Lees meer

Ontruimingsplattegronden en Ontruimingsplannen

Q4U Design & Devise is gespecialiseerd in het opstellen van ontruimingsplannen en ontruimingsplattegronden speciaal op maat voor uw organisatie en gebouw. Met een ontruimingsplan zorgt ...
Lees meer

Kavel 6 – MOB Complex Lopik

In opdracht van Pouw Exploitatie Maatschappij B.V. heeft Q4U Design & Devise bv met de kopers Metrop, en Van Kats Machines individuele trajecten doorlopen ten ...
Lees meer

Deltares Geocentrifuge

Met de Geocentrifuge worden op schaal processen nagebootst die in de praktijk maanden zouden duren. Dit komt omdat de gravitatiekrachten kunnen worden opgevoerd, wat voor ...
Lees meer

Tekeningenbeheer Den Haag Prinsenhof

Q4U Design & Devise verzorgt het tekeningenbeheer van Den Haag Prinsenhof.
Lees meer