Wat doet Q4U Design & Devise?

Q4U Design & Devise is een ontwerp en adviesbureau dat zich bezig houdt met het realiseren van uw bouwinitiatief. Wij richten ons op het ontwerp van nieuw- en verbouw, bouwkundig tekenwerk en advisering/ begeleiden van vergunningstrajecten.

Als afronding op het tekenwerk kunnen wij het ontwerp met de gestelde randvoorwaarden van de opdrachtgever vertalen in een Technische omschrijving, Programma van Eisen of een volledig Bestek en Voorwaarden.

Het goed voorbereiden en duidelijke omschrijving van de wensen is een essentieel onderdeel van de contractvorming, de kwaliteit van het werk wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de gegevens. Om problemen tijdens de realisatie van het werk te voorkomen in de vorm van onduidelijkheden en/of meerwerk wordt de wens en de voorwaarden door Q4U Design & Devise met de grootst mogelijke zorg samengesteld in samenspraak met de opdrachtgever.

Hieronder staat in hoofdlijnen aangegeven welke diensten wij verzorgen:

  • Ontwerpen van nieuw- en verbouw
  • Verzorgen van Splitsingstekeningen
  • Bouwkundig tekenwerk / bestek en voorwaarden
  • Schrijven Programma's van Eisen en Technische omschrijvingen
  • Advisering en begeleiden van vergunningstrajecten
  • Maken van vluchtplannen en schema's en ontruimingsplattegronden

Recente Design & Devise projecten

WTC Den Haag Parkeer belijning

Op de monoliet vloer van de parkeergarage WTC Den Haag staat belijning welke op sommige plaatsen vervaagd is en niet goed dekkend is aangebracht. De ...
Lees meer

Tekeningenbeheer WTC Rotterdam & Den Haag

Q4U Design & Devise verzorgt het tekeningenbeheer van WTC Rotterdam en WTC Den Haag.
Lees meer

De Burgemeester, Linschoten

Q4U Design & Devise verzorgt samen met Q4U bouwconsultants de werkzaamheden van Restaurant De Burgemeester. Q4U Design & Devise zorgt voor het ontwerp en tekenwerk, ...
Lees meer