Kwaliteitswaarborging

De inwerkingtreding van de Wet kwaliteitsborging staat veelvuldig in het nieuws en houdt de aandacht vast. Naar verwachting zal de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) op 1 januari 2024 in werking treden. Deze wet is ontworpen met als doel de kans op faal­kosten te verminderen en daarmee de algehele bouwkwaliteit te verbeteren. Als onderdeel van deze verandering verschuift een aanzienlijk deel van de kwalitatieve toetsing en het toezicht op bouwwerken van de overheidssector naar de private sector.

Wat betekent dit voor jou als klant? Bij Q4U streven we altijd naar de hoogste kwaliteits­normen, en deze verplichte maatregel zal ons helpen dit streven te versterken. We blijven ons inzetten voor de levering van hoogwaardige diensten en zullen alle noodzakelijke stappen ondernemen om aan deze nieuwe eisen te voldoen.

We begrijpen dat transparantie belangrijk is, en daarom staan we open voor eventuele vragen die je mogelijk hebt over deze ontwikkeling. Ons toegewijde team blijft beschikbaar om je te assisteren en te informeren.

Bedankt voor je voortdurende vertrouwen in Q4U. We kijken ernaar uit om samen te groeien in kwaliteit en service.