Wat doet Q4U?

 

Nieuws

De Hoftoren in den Den Haag is voorzien van nieuwe gevelpanelen.
Q4U heeft de inspectie verzorgd op de kwaliteit van de montage

27/10/17   Inspectie gevelpanelen Hoftoren

De Hoftoren in den Den Haag is voorzien van nieuwe gevelpanelen. Q4U heeft de inspectie verzorgd op de kwaliteit van de montage.

13/10/17   Advisering energiebesparende verbeteringen

In Zeist voor PropertyVieuw advies uitgebracht voor energiebesparende maatregelen en mogelijke verbeteringen in labeling.

In opdracht van de gemeente Rotterdam hebben wij een kostenraming opgesteld voor een appartementen complex voor de volgende onde

13/09/17   Opstellen kostenraming

In opdracht van de gemeente Rotterdam hebben wij een kostenraming opgesteld voor een appartementen complex voor de volgende onderhoudswerkzaamheden: •Schilderwerk ramen/deuren/kozijnen inclusief houtrotherstel. •Gevelonderhoud. •Dak onderhoud/vervanging. •Onderhoud centraal trappenhuis.

Het inspecteren van alle gevels op scheurvorming en afwijkingen van een kantoorpand te Den Haag.

Het opstellen van een rappor

28/08/17   Inspectie gevels

Het inspecteren van alle gevels op scheurvorming en afwijkingen van een kantoorpand te Den Haag. Het opstellen van een rapportage met daarin alle afwijkingen, scheuren en maatgegevens zodat er een duidelijke werkomschrijving kan worden gemaakt voor herstel.

Wij hebben een inspectie uitgevoerd om te beoordelen of de brandveiligheid voldoet conform de richtlijn en de uitgangspunten. Na

28/07/17   Controle brandveiligheid

Wij hebben op Prinsenhof woningen een inspectie uitgevoerd om te beoordelen of de brandveiligheid voldoet conform de richtlijn en de uitgangspunten. Na deze inspectie hebben er diversen herstelwerkzaamheden plaatsgevonden, daarna nog een controle op deze uitgevoerde herstelwerkzaamheden.