Wat doet Q4U?

 

Nieuws

Gestart met de opleveringen.

02/04/18   Green Ville in Leidsche Rijn

Gestart met de opleveringen.

Voldoet uw gebouw nog aan de brandveiligheidseisen ? Dat kunt u met een brandscan volgens de NEN 6059 onderzoeken. 
Wij zijn hi

12/03/18   Uitvoeren van een brandscan

Voldoet uw gebouw nog aan de brandveiligheidseisen ? Dat kunt u met een brandscan volgens de NEN 6059 onderzoeken. Wij zijn hier u graag met van dienst dat doen wij o.a door : *Controle op brandcompartimenteringen. *Controle op de brandwerendheid van de compartimentering en de branddoorvoeren *Controle op vluchtwegen en ontruimingsinstallatie Daarna: *Opstellen rapportage en stukken *Verwerken van de resultaten in een rapportage welke voorzien wordt van foto's *Opstellen tekening met hierop aangegeven de locaties en nummeringen van de aanwezige WBDO voorzieningen *Opstellen van een overzicht waarin alle posities worden vernoemd inclusief afmetingen, hoogte en bereikbaarheid. Werkzaamheden worden uitgevoerd conform Bouwbesluit 2012 en de wettelijke regelgevingen. Heeft u vragen stel deze aan ons...

Een mooi artikel uit het personeelsblad van Deltares, betreft de nieuwe Campus waar wij het totale begeleiding zowel bouwmanagem

02/03/18   Nieuwe Deltares Campus

Een mooi artikel uit het personeelsblad van Deltares, betreft de nieuwe Campus waar wij het totale begeleiding zowel bouwmanagement als toezicht mogen verzorgen.

Heeft u een energielabel nodig i.v.m verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen? 

Sinds 1 januari 2008 is een geld

12/02/18   Energielabel nodig ?

Heeft u een energielabel nodig i.v.m verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen? Sinds 1 januari 2008 is een geldig energielabel verplicht. Een energielabel laat de energieprestatie van het gebouw zien. De labelklasse voor utiliteitsbouw loopt van A++++ t/m G. Kortom van weinig naar veel besparingsmogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

De Hoftoren in den Den Haag is voorzien van nieuwe gevelpanelen.
Q4U heeft de inspectie verzorgd op de kwaliteit van de montage

27/10/17   Inspectie gevelpanelen Hoftoren

De Hoftoren in den Den Haag is voorzien van nieuwe gevelpanelen. Q4U heeft de inspectie verzorgd op de kwaliteit van de montage.